Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Toimialat

Metsäteollisuus

IP-Produkter Oy toimittaa laadukkaita suodattimia, pumppuja, hydrauliikkatuotteita sekä prosessilaitteita metsäteollisuuden eri käyttökohteisiin. Valikoimaamme kuuluu veden suodatukseen laaja valikoima ratkaisuja aina automaattisesta imusuodattimesta kohde kohtaiseen hienosuodatukseen patruunasuodattimilla. Tuoteohjelmamme kattaa mekaaniseen tai vastavirtahuuhteluun perustuvat automaattisuodattimet 10 µm – 2000 µm. Mekaanisesti puhdistettavat versiot soveltuvat myös muihinkin kohteisiin kuin veden suodatukseen. Pussi-, patruuna- tai ”high flow”-suodattimilla pystymme takaamaan erittäin tarkan suodatustehokkuuden asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisesti.

Olemme vahva toimija lastausvarsien ja putoamisenestotuotteiden saralla ja pystymme tarjoamaan ohjelmastamme ala- ja ylälaustavarret haastaviinkin kohteisiin. Lisäksi ohjelmaamme kuuluvat turvaportit.

Prosessinesteiden ja jauheiden sekoittamisen tehostaminen on meille tärkeä asia siihen meiltä löytyy inline sekoittimet jatkuvatoimiseen sekoittamiseen tai eräkohtaiseen valmistukseen.

Hydrauliikan ja kiertovoitelun puolelle voimme toimittaa tehokkaat suodatusratkaisut sekä poistaa varnissan järjestelmästä. Toimittajamme pystyy tarjoamaan myös laajan valikoiman vaihtopatruunoita olemassa oleviin suodatinrunkoihin. Veden erottamiseen öljystä kuuluu ohjelmaamme alipainehöyrystimet, joita on saatavilla laaja valikoima ja tarvittaessa järjestelmän tiedot voidaan lukea myös etänä.

Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme tai kysy lisää myyjiltämme.

Kiinnostavat asiakirjat
Alan asiantuntijat
Arto Lastumo
Asiakkuuspäällikkö, prosessitekniikka
Jarmo Halonen
Tuotepäällikkö, prosessitekniikka
Jorma Kakko
Myynti-insinööri, Hydrauliikka
Pasi Sarttila
Tuotepäällikkö, Hydrauliikka
Liittyvät tuotteet
Toimittajat
Liittyvät uutiset
Hy-Pro’n uusin tuotekatalogi on katsottavissa seuraavan linkin kautta: Linkki Kannattaa tallentaa…
  Iloksemme, näin vuoden 2023 alkuun voimme ilmoittaa, että olemme tehneet…
Tehokas suodatus on elinehto toimivalla jäähdytysvesikierrolle. 3M HF suodatustekniikalla pystytään takaamaan…
Suuren suosion saavuttanut uusi OPW:n LYNX-liitinsarja on optimoitu nesteiden varastointi –…

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä